Blauw bloed anekdotes

Blauw bloed anekdotes

Verhalen, anekdotes, herinneringen

Ooggetuigenverslagen vanuit de Postbank. Belevenissen van klanten. U leest het hier allemaal.


Terug naar hoofdmenu.


Uw eigen anekdote hier? Kies in het hoofdmenu voor 'Giroblauw past bij jou' voor meer informatie.

Chipper - Onvoorstelbaar goed testen

ProjectenPosted by Wichert van Engelen 15 Jul, 2009 23:56

De Giropas werd CHIPPER: elke giropas werd voorzien van een chip.
De passen werden gemaakt door PPC in Duitsland en het lasergraveren (voorzien van gironummer, naam en volgnummer) en het ‘vullen’van de chip werd gedaan door PPC in Groningen.

Uiteraard moest alles uit den treure worden getest. Dagen en weken testen voor de dag van de waarheid. Op deze dag moest het helemaal goed gaan aangezien we de volgende week met de daadwerkelijke vervanging moesten beginnen.

Wij (directeur van PPC, iemand van Equens en ik) gaan die dag extreem vroeg in Groningen op pad met een paar geldige CHIPPERS om ze te testen.We staan bij het KPN gebouw met onze passen en zijn daar aan het testen als er plotseling een politieauto aankomt waaruit twee agenten stappen. Deze twee politieagenten houden ons aan en vragen wat wij aan het doen zijn ( het was tenslotte 02.00 uur 's nachts).

Wij alles uitleggen maar de heren wilden dit natuurlijk niet geloven. We stonden daar immers niet met elk één giropas in onze handen, maar een klein stapeltje.

Na enige telefoontjes te hebben gepleegd, in bijzijn van de heren, werd het hun gelukkig duidelijk dat wij de waarheid spraken.

Al met al een unieke ervaring.
En de Chipper is alsnog op tijd ingevoerd.

  • Comments(0)//anekdotes.blauw-bloed.nl/#post22